Tavaszi BI és Big Data rendezvények


Future decoded

Holnap (február 16.) kerül megrendezésre a Future Decoded nevű rendezvény, amely bár nem BI konferencia, de lesznek BI-os előadások is. Jómagam vezetőknek fogok mesélni az adatvezérelt gondolkodásmód fontosságáról és az adatvezérelt szervezet kiépítésének vezetői feladatairól. (Remélem jó sokukat meg fogok tudni győzni a BI fontosságáról és át tudom majd csábítani őket az adatvezérelt oldalra :-))

A kifejezetten vezetőknek szóló rendezvény már teltházas sajnos, de várólistára fel lehet iratkozni. A rendezvény ingyenes. Részletek itt: Future Decoded

Business Analytics

Holnapután (február 17.) kezdődik az IIR kétnapos Business Analytics nevű konferenciája. Az előadásokat nézve itt is lesz jó néhány előadás, ami miatt érdemes lesz ellátogatni. Részletek Itt: IIR Business Analytics konferencia

Önkiszolgáló BI workshop

Február 25.-én kerül megrendezésre az utolsó Excel 2013-as nyílt Önkiszolgáló BI workshop. A 3 éves pályafutása alatt több mint 1400 résztvevőt vonzó oktatásnak ez lesz az utolsó nyílt állomása. Ne hagyja ki! Holnap éjfélig még kedvezményes áron tud regisztrálni. Részletek az Önkiszolgáló BI workshop honlapján.

NOSQL Fórum

És végül március 23.-án kerül megrendezésre az első NOSQL fórum. A kifejezetten NOSQL technológiákkal foglalkozó rendezvényre még kedvezményesen lehet regisztrálni. Részletek a NOSQL Fórum honlapján. 

Jó sok rendezvény, érdemes lesz ellátogatni rájuk. 

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Iratkozzon fel az értesítőre.

|

Kővári Attila
2016. február 15.

2 Hozzászólás

video

A Future Decoded-ről készül videofelvétel? Ha nem, akkor esetleg a ppt megosztható?

Köszi!

Videó

Szia,

Megkérdeztem a szervezőket, de nem kaptam még választ :-(

A prezimet elküldöm Neked addig is privátba.

Üdv,
Attila